Allt jag var kom till ett stop

Springer fram och tillbaka och bara försöker få färdigt allt inför resan nu så att jag kan slappna av nångång, det är mycket som ska fixas och det känns verkligen att det börjar närma sig rejält nu! Jag har nog aldrig varit så taggad i hela mitt liv tror jag, ett varm år långt bort med lite eget ansvar är precis vad jag behöver. Måste dock tipsa framtida åkare att börja packa nån vecka eller två innan, eller iallafall börja tänka på packningen då. Om man börjar två dagar innan flyget går så får man panik, tro mig! Nu ska jag titta på väskan ett tag till och se om den verkligen inte vill packa sig själv eller om jag måste börja skrida till handling. 
pusspuss 
 
[[[ps. det här är mina gosisar Linnea&Jennie. Jag kommer sakna dem.]]]
 
 
 
 

Igår gick jag runt med ballonger.

Hade en mycket rolig & lite sorglig kväll igår! Tack alla ni som kom för att säga hejdå, ni är guld värda. Bombar er med lite bilder och massa kärlek, PEACE (3 dagar + 1 h kvar nu...). 



För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan

Idag åkte min Bea till USA, det känns... tomt. Jag är sjukt stolt över den bruden, men kommer sakna henne. Och nu när hon åkte blev min egen kommande resa mycket verkligare plötsligt, och det känns underbart [och konstigt]. Men nu ska vi alla önska fröken Bea ett kickass år i Texas, du kommer leva livet gånger tusen med extra deluxe, ÄLSKAR DIG MIN VÄN HA DET B Ä S T NU!