skogsmullar en vecka

Har tagit mig ut till sthlms skärgård efter en helg på kolmården med favorit-lillkussen, råmys. Ska nu tillbringa en vecka med att göra ingenting, ingenting & ingenting. Tyvärr innebär det för er att jag dels inte har så mycket att blogga om (uppenbarligen), + att blogg.se i min mobbe inte gillar att lägga ut några bilder, så får se om det blir någon uppdatering alls på esara framöver ett tag. Menmen, om mina mysvänner saknar mig får de gärna slänga iväg en pling till mig så blir jag glad.
Pusspuss

Skolavslutningen.

Jarrå

Har precis haft bästa starten på det som om någratimmar är sommarlovet. Sådana här spontana saker är ju de som är det allra bästa med sommarlov, jag mötte upp hagis på h-leden och cyklade bredvid det springande träningsdjuret, sammanlagt har hon kutat runt en mil ikv, creds till henne!
Skulle följa henne en bit när hon skulle hem också, men vi fick då för oss att bada haha, inte så kallt somjag trodde faktiskt, men sjukt nice! sedan följdes det av klättring på hustak, fulla studenter och liknande bravader.
Lyckades iaf få med mig cykeln på lövnäsbussen hem sedan trots busschaffisens sura attityd, kände inte för att cykla från stan till lövnäs i mörkret hehe.
Nu blir det godnatt och försöka få några timmars skönhetssömn inför skolavslutningen.
pusspuss, bjuder på gammal fulbild på mig&hagis herself

Grill med klassisen.

Grillade med världens gosigaste klass igår på sandgrund, sedan myste jag på hagis balkong med mina favvisar medans fotbollsfantasterna satt och skrek framför teven haha. Nice var det iaf för den som undrar!
Hahahah alla grillade utom jossan som kom sent och bringade McD. Cool chey
Fan vad söt bild. Ellerrrr puss mina godisar, förlåt mig.

Tja det är nice.

Ledig nu.
Ledig imorgon. + grill på sandgrund med klassisen.
Ledig torsdag.
Fredag?
AVSLUTNING. KRAMAS. FESTAS. ÄTAS MAT MED MINA TVÅ FAVVISAR.
Lördag - Stockholm och Sally. heartsheartshearts
Sedan?
TVÅ VECKOR AWESOMENESS I HUVUDSTADEN.
Det.
Är.
Fett.
Nu.
Puss mina bästa.

Awake

Shit, sista riktiga dagen i ettan gymnasiet är över, helt sjukt, det känns ju som att jag slutade nian igår ju! Jag har iallafall haft ett helt fantastiskt år och lärt känna massor av nya underbara människor, som jag definitivt kommer hänga mig fast vid, hårt som en liten igel haha!
Men nu ska jag iväg och leta rätt på ny bikini, välbehövligt! hörs bros, pusspuss
(Ps. ett musiktips)

Humörsvägningsdag

Haha haft en helt galen dag, har gått från livrädd till lättad till jättegad till förkrossad till lycklig. Helt sjukt vad allt vill hända på samma dag, haha. Ja det hela började med att jag gjort bort mig så sjukt mycket på samhällskunskapen, lärarN var sjukt arg och "besviken" på mig. Sedan tårtbakartävling, grymt kul med grymma brudar!! Dock avslutades min glädje rätt snabbt när jag tappade min mobil när jag väntade på bussen, och glaset krossades för andra gången. Ta mitt liv, där kommer ytterligare 17oo spänn ryka på lagning då!
Menmen, som alla sade haha, jag har inte cancer iaf! det är ju positivt :)
Här är lite bilder på le tårta och le grymma brudz!

True Bromance

Du vet, det som händer nu

Ps. Hanne är bäst.

Tänk vad man kan hitta för gamla roliga saker.

GUD VILKEN FIN BILD.
Den bästa biten är att jag och cajs gjorde denna för att vi skulle vara med i en tävling på bilddagboken.
Vi ville vinna en signerad skiva av en artist vi inte ens lyssnar på.
Vi var allt roliga när vi var små.

Vit som papper

Spenderat hela dagen med jobb på djursjukhuset, och hela kvällen med Melissa Horn på högsta volym, läst lite Agatha Christie samt tryckt på "uppdatera" på mailen tusen gånger om för att se som min värdmormor svarat på mitt mail.
Seriöst, livet är grymt bra nu, jag har underbara vänner som är ... för bra för att det ska finnas ord på det svenska språket att uttrycka det, sommaren är snart här, och det är typ (exakt) 12 veckor, 2 dagar, 15 timmar och ca 30 minuter tills jag åker till Spanien.
Nu ska jag återgå till den kära f5 knappen och drömma vidare om mitt stundande liv.
pusspuss


The good part goes right.

Sitter i soffan med kaninen iförd storebrors munkis.
Vi äter sockerärtor och kollar på True Blood.
Det är nice nu.
puss
---------------------------------------------------------

Så blire

Tatueringar är det snyggaste som finns, jag lovar. Tyvärr håller ingen i familjen med mig, especially inte papsen. Men det är ju deras problem när min 18årsdag kommer, jag tänker inte tvinga dem att stirra på the future tattoo. Väljer fortfarande mellan lite olika alternativ, men känner att ett ligger mig extra varmt om hjärtat. Ugglor. Det är typ, det finaste jag vet, älskar verkligen ugglor, på allt från kläder och smycken till tattueringar.  Så, kanske en av dessa på underarmen/handleden?
Vad tycks?
------------------------------------

På Tal Om Superhjältar

Färdig med religionen, behöver inte göra samprovet imorgon. Enbart en föreläsning står på schemat sedan är jag fri hela dagen imöra. I feeel good dunununununu. Nu leker jag mest, och ritar lite hit och dit. De på papper är top secret, ingen får se för de blev inte så bra idag, men lekte av mig med kladd också, haha enjoy.
Ps fick bli en svartvit bild för hade ingen gul penna.. eheheh

"Idag är jag Batman, Spiderman & Hulken."

runnin' scared

Skriver på min religionsanalys och kollar på trueblood, förvånadsvärd bra kombination faktiskt.
Fick ju somsagt min värdfamilj i förrgår kväll, helt sjukt vad snabbt det börjar närma sig nu. Jag ska alltså bo hos en "värdmormor" haha, hon är i 60årsåldern och verkar vara hur gullig som helst. Jag är otroligt nöjd! Det känns så mysigt på något sätt att bo tillsammans med henne i ett litet hus i Alcobendas (strax utanför Madrid), och det stod att hon hade haft studenter boende hos henne förut och såg fram emot mitt besök, så det känns ju tryggt också.
är så sjukt taggad på att åka, samtidigt vill jag bara hänga fast vid mina vänner och krama dem så mycket som möjligt innan jag åker,
be prepared my loved ones.