Shit Pommes Frites

Fick just ett mejl om vilken världfamilj jag ska bo i!!!!!!! skriver mer om det imorgon, men lär ju inte kunna sova ikväll iallafall!!!

Yeeh man.

Dricker pepsi, lyssnar på musik, slökollar Kill Bill vol. 1 (grym film), bloggar, läser harrypotter och brevväxlar med en friendo från bulgarien nu. Fett vad man kan klara samtidigt om man bara vill. Synd att jag inte pallar lägga denna energi på min slutanalys i religion, menmen så kan det gå. Ska faktiskt gå upp tidigt imorgon, börjar inte skolan förns halv12 så tänkte skriva en bit av uppsatsen innan dess iaf :)
Btw kolla på Kill Bill, så grymt bra. Tre pics som gör filmen awesome;

31/5

Promenix med bästa Bea står på schemat, peace

Ett meddelande till alla sista minuten skoluppgifter:

9 crimes

Kom precis hem, svettig som en gris efter att ha tagit mig från sundsta till busstationen på mindre än tio minuter via longboard, nytt rekord. Ikväll har jag iaf grillat med MUFkarlstad och kollat in naturestetbrudarnas uppträdanden, grymma var dem! Det är nästan att jag ångrar att jag går sam... fast nääää sam är nice. Men de såg ut at ha grymt kul iaf! Gjorde också sista nationella provet idag, spanska muntliga där jag fick ämnet... domdomdom RASISM. På spanska. Hur det gick kan ni nog räkna ut själva. Bloggar mer sen, pusspuss

*****nnel

Sitter i skolan & försöker skriva färdigt religionen, det allra bästa (värstaaa) med det hela är att såfort jag är färdig med denna del så har jag en uppgift till framför mig, tack så mycket lärarn. menmen, det är ju inte långt kvar alls med skolan nu, och imorgon gör jag mitt sista nationella! pusspuss

Allt från veckan.

Allt från jobb till solmys och sena kvällar, finns så mycket mer men eftersom jag är en loosah och jämt aldrig tar kort så får jag helt enkelt ta en knäpp på näsan och bättra mig med bilder från och med nu.

wowowow

Inte bloggat alls på ett tag, har ärligt talat inte haft ngn tid. Solen har vart i sitt esse hela veckan och jag har njutit varje sekund tillsammans med mina vänner. Har grillat, badat och bara suttit och snackat, har kört en del av det allra sista plugget (trorjag) och jag har till&med hunnit med att jobba lördag söndag. Fett effektiv har jag varit! Detta är årets bästa tid, med lovet precis framför fötterna och världens bästa vid sin sida. Jag slänger in en bild snodd ifrån lifeashannaa nu, och bombar er med mina egna intryck imorgon.
Haha älskar denna bild, såjävlaglada! pusspuss

solsolsol

Det är alderles för bra väder för att sitta inne vid datan. Idag var jag, Jennie, Linnea, Hannah, Agnes, Hanna och Amanda iväg till Sandgrund och gosade oss i solen, även om jag inte kunde sola fullt ut pga sveriges sämsta pigment, lyckades på ngt sätt bränna mig ändå dock, så aftersuncreme blir på och sedan ut och njuta ännu lite till av kvällssolen. pusspuss amigos, hare ball.

jag är bäst.

Dagens prank på Marias facebook, jag är bäst på facerape.

Godnatt

Go'natt alla som är uppe "sent" och kollar min blogg, nu ska jag smörja in mig med aftersun då jag är röd som en kräfta efter helgens vackra väder och sedan blir det att dricka upp det sista teet och sova, hörs imorgon alla mina små hjärtegull. Remember to fall asleep with a smile attached to your lips so that bad dreams won't follow you osv osv osv jag är djup jagvet.

Jajamän det är så snacket går

Har just var ute på en lång löptur, kör lite basket en stund nu med musik på högsta volym och rensar skallen på skitsaker så att morgondagen kanske kan bli en bra dag. Fast just nu skulle jag nog bara vilja stanna hemma och skita i allt och alla imorgon, det vore lite nice. Mensomsagt, dessa tankar skall bort bort bort nu, ciao bitchessss pusspuss imorgon är en ny dag
#Leversomenkungvarjedag

mmmmh former är fint.

Jag och Adam jobbar för att dubbla våran kroppsvikt, känns awesome. Älskar min bror <3

YES!

ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bror min kommer hem idag! har inte varit helt bestämt, men han hoppar i bilen vid femtiden och sedan raka spåret mot Hammarö! Kommer bli asnice, tar hela kvällen ledigt och hyr film och har mys med väldens bästa storebror då resten av familjen inte är hemma. Lyckan är komplett, hoppas alla hare lika gött som jag idag! pusspuss

Gårdagen

Igår var grymt, drog in till stan och träffade Moa&Agnes för att inhandla grillmaterial och bege oss till sangrundsudden och bara ha det bra. Otroligt mysigt och bör göras om många gånger till nu när det faktiskt börjar bli lite varmt ute. När jag sedan kom hem så sprang jag in i Jonatan Gustav och Hampus på busshållsplatsen och det blev ett par timmars långsnack och latjolajban till haha. Nu får ni ha det bra så ska jag käka lite frulle och ge mig ut och springa. puspuss!

roof

Den lovade bilden från igår, är kung kung kung.

Påkörd, våldtagen & död.

Haft mysigaste kvällen med mysigaste mys-hampus & mys-stina, hur nice som helst. Älskar att det är såpass varmt på kvällarna att man kan sitta nere vid piren hela kvällen och bara chilla, dricka pepsi och ha det ball. Nu ska jag ta en dusch innan det blir sova och återhämtning, man ska ju orka plugga matte inför nationella imorgon också. Haha känns som att nationella är allt jag skriver om, pratar om och tänker på, men det får va, det är ju trots allt bara 28 dagar tills sommarlov och 109 dagar till Spanien. Ha en grym kväll mina vänner och ovänner, pusspuss

Pressat.se

Idag har varit sjukt tight och pressat, sprungit ifrån det ena till det andra, så det ska bli skönt med lite avslappning ikväll och att sedan vara ledig torsdag fredag. Hehe hann dock med att vara lite busig under håltimmen vid lunch och lyckades krypa ut genom ett fönster i trapphuset ut på sundstataket. Kul att bara springa runt där en stund och äga världen, yeeh. Bilder på denna bravad kommer antingen ikväll eller imorgon, stay tuned. Här kommer dock en webb-bild på mig och snygg-hannah (hannahelise@devote) ifrån svenskan idag (sarahjärtacameroid) den är gröööön vi stack för två timmar sen, pusspuss.

Idag är jag skolspöket.

Jag skulle akta mig för sundsta om jag vore ni, jag bits idag.

Hatten är din, yeeh

Dagens utmaning, att sätta bollen i korgen. MED FÖTTERNA.

Du vet.

Du vet när din pappa är kock och lagar skaldjursröra och grejer en tisdagskväll. HELT OK!

Jag skrattar faran rätt i ansiktet, HAHAHA

Blev utmanad av mitt hjärtegull Mejson, bring it on


I resten av ditt liv bara få äta jordnötssmör eller nutella?

Nutella, tusen gånger om nutella.


Att alltid gå klädd i cheerleadingkläder eller att aldrig mer få tillgång till internet?

hahahahahahhahahahah självklart att jag väljer bort internet, skulle aldrig i livet få för mig att ha på mig cheerleadingkläder. Någonsin!


Att slicka på alla tuggummin på gatan eller att slicka på lyktstolpar och fastna med tungan?

Lyktstolpar, fast isf helst på sommaren.


Hur skulle dit liv se ut om det var tvärtemot hur det är idag?

Jag skulle ha F i alla ämnen, aldrig lyssna på musik, säga "schex" ist för kex... och juste! jag skulle vara cheerleader.


Vad har du för hemliga skills?

Jag är en ninja. jag lovar! Jag kan köra en liten grej kallad "peruktricket" där det ser ut som det inte är mitt riktiga hår, jag skulle kunna gå i ögoncirkus för att jag kan vrida dem åt alla möjliga håll.... och jag är grym på att låtsas veta saker som jag egentligen inte har nån aning om.


Om du var tvungen att flytta, vart skulle det vara?

hmmmmmm.. Madrid kanske?


Vilken tv-serie skulle du vilja leva i?

Asså.... scrubs skulle vara mitt paradis.


wellwell, jag kan väl inte vara sämre än alla andra! jag utmanar.... Amanda haggish (hagbergamanda.devote.se)  & Juliaa sångfågeln (juliaanystrom.blogg.se).


JAG ÄR BADASS


pusspuss

Regn.

I vanliga fall brukar jag älska regn, det luktar så gott ute då! Men tyvärr inte idag, regn + sam-prov + (kanske) spanska muntliga nationella känns inte som den bästa kombinationen. Haha plus att man ju faktiskt blir dyngsur bara man sticker näsan utomhus, som när man är påväg till skolan exempelvis ;)

Vad som helst utom plugg typ.

Runaway

Kör på hårdplugg nu, kommer ta en paus för att stoppa i mig lite broccoli och koka en köpp te, annars är det bara samhäll för hela slanten. Lite bilder ifrån dagen kommer dock här, enjoy! pusspuss




Fronda.

Du är vacker som du är, du måste vara som du var.
Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag
Knyt båda nävarna och fokusera på nåt bra
för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar.

14/5

Den där stunden då man inser att man pluggat för lite till samprovet och kommer få vara uppe hela natten,
kuk kuk Kul kul. OJ VILKEN TUR ATT JAG ÄR BÄST IAF ANNARS SKULLE DETTA VARA JOBBIGT, Btw fick tillbaka diagnosen ifrån the doc imorse, förstår inte vad han menar, det är sant ju, jag kan ju inte hjälpa att jag är bäst?

Calleth you, cometh I.

Druckit te och snackat med världens bästa Hampus hela kvällen, du är bäst bror!! Ta ett bad och gå&lägga mig blir snart, ett avsnitt scrubs på det så är min södnag perfekt. Dra upp volymen på lite The Ark, slappna av och njut av söndagen folks, snart är det lov och vare dag är lika grym.
Bild ifrån i sommras, puss på Hampi

Plugg hela dagen.

Förbereder mig inför sista sam:provet och muntliga spanskanationella, kul som nackspärr. Är dock väldigt förtjust i söndagar, sova länge, äta gott och bara ta det lugnt. Har också kommit fram till att det är mindre än fem veckor kvar i skolan och ungefär 3 och en halv månad kvar tills jag åker till Madrid, Spanien. Har fått endel mail ifrån rektorn på skolan jag ska gå, och det hela närmar sig med stormsteg nu. Haha det bästa är att det enda jag är nervös för är vad jag ska packa, annars är jag bara taggad! eller jag är ju inte så sugen på att lämna några av mina favoriter.... men de vet att jag älskar dem och de får ju komma & hälsa på mig så det löser sig nog.
puss på mina bästa.



niceprice

Gårdagen var nicenicenice, jag och mois inledde med att fylla ca 15 kondomer med vatten och slänga dem på lite andra kompisar, sjukt kul(och barnsligt, men mest kul)! Sedan vart det lite fläng hit och dit med krossade glasflaskor och fight om sista jorgubbssnöret. Har saknat mitt gamla mys-gäng faktiskt. Nu har jag precis stoppat ost i champinjoner och tänt på grillen, perfekt såhär en lördagskväll, senare blir det att träffa mina myskompisar och kanske utgång på det. Här kommer två närbilder, det var allt jag orkade med, lägger ut bättre grejer senare. pusspuss

heheheh, ups.

Har inte bloggat på hela dagen, förlåt men har haft så mycket att göra... HAHAHAHA nej vem försöker jag lura, jag har haft världens chilldag i skolan, kommit hem, lekt med jycken & ätit pizza, nu ska jag snart iväg o träffa en kompis så jag har helt enkelt inte orkat, sorry! :D Men imorgon ska jag plugga hela förmiddagen så då lär jag har gott om tid att blogga, såååå blog ya later pusspuss

My new game.

11 saker du kanske inte visste om mig (10 var för mainstream).

1. Jag älskar att ha rätt. Älskar. Ibland läser jag på om saker ingen annan vet bara för att kunna det.
2. Det bästa jag vet är hemligheter.
3. När jag badar på somrarna är jag rädd för hajar. I vänern.
4. Mitt rum är grönt. Grönt är typ, den finaste färgen som finns, jag lovar.
5. Det första jag ska göra på min 18årsdag är att tattuera mig.
6. Wolverine är sexigast på denna jord.
8. Jag hoppade medvetet över punkt 7, för det är mitt lyckonummer & pressen att skriva något bra var för stor.
9. Jag har en liten gul pacman-bok där jag skriver ner en massa hemliga saker, hihihihi försök hitta den ni!
10. Jag har alltid en bibel på mitt nattygsbord. Varför vet jag inte, det känns bra.
11. Jag har tagit "studenten" med högsta betyg när jag var i Oxford (se bildbevis ovan. JAG ÄR BÄST).
Peace

Röstat.

Pga att jag råkar vara hammaröare så fick jag egentligen inte rösta i ungdomsfullmäktikevalet, men eftersom jag faktiskt råkar bry mig så fick jag rösta åt en väldigt söt men ickebryende karlstad-tjej, nice! (Tack Jennie) Tänker inte säga rakt ut vilka jag röstade på, men ni som har ngt bakom pannbenet kan nog gissa vilka om jag säger NH & ON ;) Tror de skulle vara grymma, hoppas många röstade som jag! pusspuss

Rubrik.

Sitter på mentorstid och klassråd, seriöst den mest ovärda timmen på hela veckan. Har hellre dubbeltimme i matte hehe, menmen det var rågo skollunch idag iaf! Tänkte slänga in ett lite roligare inlägg senare idag när jag har tid, so keep pressing that f5. pusspuss

rawr,

Ja, jag skulle ju iallafall inte tacka nej..... francisco lachowski

Rimmar

Spelar lite gitarr och äter choklad,
det har jag förtjänat efter denna dag.
Mitt nationella prov var inte så gött,
därför lagar pappa vitlökspotatis med sallad & kött.
Idag har jag bloggat dåligt och tråkigt,
lovar att imorgon ska bli bättre än pjåkigt.
Funderar på att avsluta med en truddilutt,
Men det går inte för det vore.... prutt?
Pusspuss

'morning

Är på sundsta tidigt idag, kom & lek med mig!

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel MK - look it up

Mmmmmmm jag har köpt den fina kepan hihiii nöjd tjej!! Har också skuttat runt o lekt kurragömma runt hela 5an på Kilene med vovven, idag är en rätt bra dag! Visst, det är fett mycket prov kvar, jag är blekare än ett spöke och det knakar lite här och var i vardagslivet, men sommaren är påväg med värme o lycka. Sedan kommer Spanien och då ska jag fanimej ta tag i allt o leva ut! Jag ska sluta jogga igenom livet & sätta fart och springa! Blev fett taggad nu, måste ut o kasta lite boll, hörs pusspuss.
Detta är sommar för mig, det var verkligen den dagen som det sjönk in att det var sommar på riktigt. Med på bilden är Gustav, jag och Bea, och den är såklart ifrån balen i 9:an.

Dåligt, Mysigt, SNYGG.

Grymt dåligt bloggat idag, men har iaf haft nationella prov i spanska, läsförståelse. Vi kan väl bara säga att det kunde ha gått bättre, så jag och mina snygga vänner tog oss en tur till McD i slutet av svenskan och löpte oss lite tröstmat och glass, helt klart värt det! Efter skolan blir det att ge sig iväg och se om oneoff har denna lilla goding i butik, mums. pusspuss

Scrubs.

Chillar & taggar inför nationella imorgon, vart ute med vovven och pluggat på lite grann. Nu blir det bara Scrubs resten av kvällen, ärligt den bästa tv-showen som finns i hela världen. Säsong3 in my heart. Ladda ner den
Köpden!! 
Haha bästa ever jag lovar.

Snälla, stanna ett tag

Sitter i bibloteket med mina fina vänner Hannah, Agnes och Amanda, vi försöker göra färdigt en svenskauppgift samt att Hannah skriver ett CV. Fett med dags att söka jobb nu allesammans, själv har jag turen att få vara på djursjukhuset i karlstad en sommar till + några helger, nice! Hörs senare, kanslisvenskan kallar.
mongos.

XXX

Sitter på religionen o funderar över dödshjälp. Är hungrig som en giraff, allt jag kan tänka på är föda, det känns inte riktigt appropriate. Men vill ha mat nomnomnom.

2012/05/06

Kom precis hem från en mysig bio, vi såg självklart American pie, och vad kan man säga? En American pie är alltid en American pie, den var urkul! Kanske inte världens bästa film men alltid värd och man får jämt ett gott skratt. Men det bästa med söndagar är ju när man kommer hem, loggar in och ser att man fått en fiiin kommentar.
Tack Hagis, du är den goaste jag känner! pusspuss på bra söndagar (och amanda haggish).

Mitt Liv, Min Kusse.

Det här är en söt liten en som har hela mitt hjärta i sin lilla hand, när vi blir stora ska vi bo tillsammans i en lägenhet i gamla stan och jobba tillsammans i vår egen "Tavel-affär", där hon är chef och jag gör precis som hon säger. Vi ska också åka på skoter-safari över hela vääärlden och då ska jag köra. Min framtid är nice!
Puss på Sally, u gotta love her.

Mina fina.

Igår var en underbar kväll som startade hemma hos fina Amanda med ceasarsallad, citron fromage, jorgubbar och glada tjejer. Kvällen slutade i att vi drog oss till skåre, det var riktigt kul faktiskt, och jag hann precis med sista bussen hem till lilla lövnäs igen när det var dags att dra sig, catching! Var inte så värst bra på att ta några kort igår, men här kommer två suddiga mobilbilder på några av mina fina iallafall! pusspuss




Jag älskar lördagar.

Ouiiiii, nu ska jag leka med min bästis och hennes pojkvän (alias krypet (hehe puss seb)), sedan in till stan och ha middag med världens goaste klasstjejer, kommer bli så mysigt! Och gott! Har jag sagt att jag älskar lördagar? Nä nu kommer missen och vill gosa i solen, hörs broes.


Hehe fett är gulligt.

Hammarö är vackert på natten.

Och med lite Ane brun blir allt lite lite bättre. Gör er själva en tjänst och gå ut en stund, sätt er ner på marken och bara lyssna med denna i hörlurarna. Jag lovar, allt är så fint att man ler för sig själv.
Eller så är jag bara knäpp, men lyckligt knäpp isf.
http://www.youtube.com/watch?v=SPI_3U8I0I4
Och med Ane brun blir allt lite lite bättre. Gör er själva en tjänst och gå ut en stund, sätt er ner på marken och bara lyssna med denna i hörlurarna. Jag lovar, allt är så fint att man ler för sig själv. Eller så är jag bara knäpp, men lyckligt knäpp isf.
(Eftersom att jag inte är så finurlig och precis har börjat blogga så får ni dra tummen ur röven och klistra in denna länk själva innan jag lärt mig hur man gör det åt er. Pusspuss) http://www.youtube.com/watch?v=SPI_3U8I0I4

La terre est ronde - Orelsan

Samhällskunskap, sedan är det slut, kan inte bli bättre! Kan. Inte. Bli. Bättre!! Är på världens bästa humör, kommer bara behöva plugga lite grann i helgen annars är jag fri att göra precis vad jag vill! eheheheh nu ska jag krama mina classmates, vi ska se på film. pusspuss, hare bra!!

Fo shizzle

Är fett swag idag och inleder skoldagen vid halv12 med idrott. Sedan Samhällskunskap. Sedan helg och träffa världens bästa m fl. Haha, gillar humöret när man springer runt hemma o sjunger, då är det nice. För sedan är det bara ett par jobbiga veckor kvar i skolan innan alla slutbetyg sätts, och vi bara kan luta oss tillbaka och slappna av. Make it count!!

Jag hör oss.

Tar kvällen ledigt och myser med världns bästa. Promenix med utomlandssnack står på schemat, då Bea till och med är ännu coolare än jag och drar till USA nästa år. Puss på en snygg brud

3/5 möra.

Gick upp jättetidigt. Jätte. Tidigt. Är konstigt nog inte trött, men det lär jag få igen efter lunch nångång. Nu blir det att gå på extra mattelektion, vill man ha A så vill man.

I alla lägen.

Det man inte minns, har inte hänt.

Rubriken beskriver min intelligens ganska bra just nu, inget fastnar någonstans. Verkligen N A D A. Försöker stenhårt att jobba med spanskan, tänkte att det kunde vara bra att kunna lite inför mitt kommande år i Madrid. + Att det skulle vara lite trevligt att klara nationella med ett nice resultat också. Men men, man får ju inte ha för höga krav på sig själv(ellerrrrrrrrrrrrrrrr), så det är solens fel om jag inte kommer ihåg ett enda verb.

Övning ger träning.

Ungefär såhär taggad är jag på skola idag, min hjärna är mos.

Lika som bär. (eheheheheh)

Bara för att jag vill vara precis som Meja --> http://mejasstyle.devote.se/ (eller?) så har jag skaffat en likadan hund som henne :)
Tänkte att vi kunde ta en promenix när båda är på öa så kan vi gå rund och prata om hur lika våra hundar är.
Vi ses imorgon mejson, pusspuss ifrån Freja.

MPPP.

Mumma, hemma från en ledig helg fylld av skratt, skrik, sol, smuts, gummistövlar, födelsedag,  bad, stök, eld, öl, bastu, valborg och en gnutta råbra folk!
Här kommer en släng med goa bilder så kanske jag gör ett mer ordentligt inlägg senare.
Hoppas alla hade en lika bra valborg som jag!