Stora trygga vargen

Ibland har man så mycket för sig på en och samma gång att det är helt galet. Tusen läxor, prov, inlämningar, uppgifter, tider att passa, träningspass som ska köras, spanska som ska finslipas, ett socialt liv som ska hinnas med, prata med älskad och väldigt saknad familj, prata med minst lika saknade vänner och uppleva en hel stad. Sedan är det ju alltid trevligt om man hinner med att sova och ha lite egentid också, men sådant kommer ju i sista hand hehe. 
 
Det är synd att jag bara har 24timmar på ett dygn alltså. Har haft stressigaste veckan, så kände att lite helg har nog aldrig suttit så bra som idag, och kvällen har enbart spenderats med saker jag vill göra. Skypeat med goaste Hagis, Skypeat med bästa familjen, typ, hur länge som helst. Ätit spansk tortilla, Digestivekex, lyssnat på musik och målat har också hunnits med. Skönaste eftermiddagen och lugnaste+goaste fredagen jag varit med om på länge alltså. Nu ska jag borsta mina små tänder och hoppa i säng, har precis gjort klart en ny "sova"-lista och laddat ipoden full med batterier så ska drömma med ljudefekter hela natten, ska bli sååå skönt. 
 
 Dagens största plus? 
 
* Köttbullar till lunch i skolan
* Inköp av nya hörlurar, underbart! 
* Natasha och jag hittade Cola och fantaburkar för mindre än 2spänn, bästa!
* Min värdis, hon lagar goaste maten och kramas. 
* Roligaste Hagis på skype 
 
[puss på mina bästa, ni jag inte skypeat med, adda mig så ringer vi dirr! jag ska bli bättre på att vara online, jag lovar.]
 
 

2012/10/17

Min hyllning till herr Shakespeare.
 
Oh Homework, Homework, wherefor art thou homework? 
Deny thy teacher, and refuse thy books; 
Or, if thou will not, be but sworn my siesta,
And I'll no longer be tired.
 
 
 HARE BRA!
 

 
 

jajamen, plugg vare här!

Pluggar hela dagen, spanskauppsats + muntlig redovisning och historiainlämning har stått på schemat denna afton. Inte det roligaste jag vet alltså, men ska bli skönt att kunna bocka av de här två sakerna sedan! Annars? jo vi fick kyckling till lunch, dagens höjdpunkt alltså <3 å andra sidan fick vi fetaste nya uppgiften i spanienkunskap trots att vi har en analys att lämna in redan, så där sjönk humöret lite till, menmen! Nu ska jag dricka lite energidryck så att lite till kan bli skrivet och sedan ska jag sova ett par timmar innan morgondagen kommer, antagligen lika fullspäckad av skolkrav som idag!
 
go'natt på er godingar, 
 

Vykort numero uno;

Till: Linnea Frick, Karlstad. 
 
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Frick, frickan, frickadelli, frickadellen, fricken, frickis, gosen ETC! 
 
När jag steker som mest i solen i spanien tänker jag på dig, hur mycket du älskar solen, och hur otroligt kul vi skulle ha det om du var här med mig.
Jag har bara känt dig i ett ynka år min vän, men du toppade listan på gosigaste människan jag någonsin träffat redan när vi först lärde känna varandra. Du ska veta att jag saknar dig i skolan, jag saknar någon att tjocka mig med munkar med på första rasten, någon som somnar på mattelektionen och yrvaket tittar upp, och jag saknar definitivt att skratta med dig åt alla allt för konstiga saker [tänk om min blå inte är din blå??].
Så för att locka dig lite extra att verkligen hoppa på flyget och komma hit och ge mig en frickiskram, så vill jag bara säga: Jag har solen, 30+grader varje dag, otrolig shopping, underbart sköna människor, sjukt god MAT och inte minst har jag på nätterna ett härligt Madrid, staden som aldrig sover.
Så nu vet du om att jag saknar dig goding, men jag hoppas du har det underbart bra där hemma och håller karlstad varmt och skolan rolig tills jag kommer tillbaka.
Puss på dig!
 
Kramar, Esara 
Madrid, Spanien 2012/1015
 

tonterias

Yes, kan nu checka av samhällsredovisningen från min plugglista! Sorgligt nog ser den inte så mycket kortare ut... men men drog en snabb tur till diversia med fanny och elvis efter skolan och käkade lite pommes med glass, det hade vi faktiskt förtjänat, jag lovar! 
 
Resten av kvällen har spenderats med *drumroll please*..... Plugg! jappaleno! hoppas bara att lärarna chillar lite efter denna vecka som inte kommer vara rolig alls känns det som... men vädret är kungligt och jag trivs som fisken i vattnet såååå puss på er, jag lägger in första vykortet lite senare hehe stay tuned w00p. 
 

Ny kategori?

Jappaleno, kör en snabbis fråga här. Tänkte börja med en ny kategori kallad "Vykort", där jag gör som små personliga brev härifån mig till er där hemma, är detta något som skulle uppskattas? Jag tror att jag skulle kunna uppdatera mycket mer om jag började med detta hehe...
 
Var god lämna en litten kommentar om du gillar/ogillar förslaget och vill ha ett vykort/vill verkligen aldrig ha&skulle sluta läsa bloggen dirr. meheheheheh 
 
 
 

sweet

Saker jag gjort sedan sist jag bloggade: 
 
* Pluggat
* Sovit jättelänge
* Skippat sömn för att festa
* Skippat sömn för att plugga
* Firat Spaniens nationaldag 
* Blivit rånad
* Gjort en polisanmälan [på spanska, hur k u n g ?]
* Kollat på El Clasico på en real-bar. 
* Varit fullkomligt tårgripande lycklig 
* skype 
* SKYPE 
* mer S K Y P E 
* mer plugg 
* Haft så jäkla chill dagar med bästa klassisarna 
* Klättrat i berg 
* Shoppat 
* Vandrat barfota mitt i natten i Madrid 
* Ätit m a s s a mat
* Blivit matförgiftad [är dock helad nu utav spaniens alla receptfria mediciner hehe]
* Längtat efter alla er där hemma 
* Varit sjukt glad över att jag är här 
 
puss på er, jag ska börja blogga igen nu gosisar